Црвени крст Бачка Паланка

“Потреба је стварна, а време је сада!”

Јесења школа у природи

Прошлог викенда је у Одмаралишту Црвеног крста Бачка Паланка у Багремари одржан камп са децом основношколског узраста. Ради се, заправо, о школи у природи на којој су учествовали ученици шестих разреда основних школа из свих школа наше општине. Председник Општине Бранислав Шушница и секретар Црвеног крста Бачка Паланка Бранислав Шобот су у недељу обишли децу, полазнике школе у природи и као покровитељи овог догађаја поздравили децу.

-Укупно је било 35 деце који су имали два дана испуњена разним активностима, предавањима и креативним радионицама, каже Анђелка Никић из Црвеног крста Бачка Паланка.

Иначе, у оквиру „Таркет Карес“ програма је ова компанија донирала рачунаре за опремање ИТ учионице која се налази у склопу Одмаралишта Црвеног крста Бачка Паланка у Багремари. Том приликом је организована интерактивна радионица са ИТ тимом „Таркета“ и кроз занимљиве презентације и квизове су деца учила  безбедном, понашању на интернету. Такође су деца осликала спољни зид где су имали кретаивну радионицу.

Д. З.