Црвени крст Бачка Паланка

“Потреба је стварна, а време је сада!”

Одржан седми хуманитарни концерт “Деца деци”

Хвала Црвеном крсту и Бачкој Паланци

 

Поручио Раде Сердар, Дајанин отац за коју се прикупљала помоћ

 

 

У среду је на школску славу Светог Саву у ОШ ”Десанка Максимовић” одржан седми традиционални хуманитарни концерт ”Деца деци” у организацији Црвеног крста Бачка Паланка и уз помоћ ове и Школе електричне гитаре ”Presence”. Овај пут су сва прикупљена средства намењена Дајани Сердар из Бачке Паланке, којој је повређен центар за моторику.

-Покушавамо на све могуће начине да што више деце и наших суграђана укључимо у наше хуманитарне акције. Обратили смо се на много адреса за донације, али на жалост није много њих одговорило иако знамо да имају, међутим то говори о њима а не о нама. Ми ћемо ово и даље радити и захваљиваћемо се свима који дођу јер овај вид хуманости који Паланчани показују како на овом концерту, тако и на свим хуманим акцијама, Бачку Паланку ће дићи за степеницу више у односу на многе средине у Србији, навео је Бранислав Шобот из ЦК Бачка Паланка.

Отац Дајане Сердар, Раде Сердар се пуно захвалио учесницима овог концерта и посебно Црвеном крсту.

-Велику захвалност дугујем Браниславу Шоботу и Црвеном крсту за ово што су направили. Пуно, пуно хвала за овај велики гест и много ми више значи пажња него сав новац, истакао је Раде Сердар.

На хуманитарном концерту ”Деца деци” продато је 185 карата по цени од 200 динара. Само од улазница је прикупљено 37 хиљада динара, али су поред тога донације уплаћивцали и појединци и бачкопаланачке фирме, али крајњу цифру прикупљене помоћи нисмо сазнали.

Д. З.